Политика за личните данни

„Марги Кристал” ЕООД чрез онлайн магазина www.margicrystal.bg събира и обработва лични данни при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.

 www.margicrystal.bg събира и използва информация от потребителите, представляваща лични данни, за да идентифицира потребностите и интересите на потребителя, за да осигури качествено и персонализирано обслужване, за да предоставя информация за продукти и услуги, включително персонализирани промоционални оферти и за да помага на потребителите при ползването на www.margicrystal.bg и предоставяните услуги и поддръжка, за статистически цели и т.н. Информацията се съхранява в базата данни на www.margicrystal.bg, при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.

 Потребителят изрично се съгласява, че www.margicrystal.bg има право да събира и използва информация във връзка с регистрация за ползване на услугите на www.margicrystal.bg. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, дата на раждане, пол, както и всяка друга информация, която лицето предоставя доброволно при регистрацията на www.margicrystal.bg. Информацията включва и всяка друга, която потребителят въвежда, използва или предоставя при заявяване, получаване или използване на стоки и услуги чрез www.margicrystal.bg(доколкото е приложимо), участие в промоции, томболи и състезания, попълване на анкетни карти, въпросници, формуляри и други. Потребителят може да поиска по всяко време достъп до, коригиране или заличаване на регистрацията и прилежащата към нея информация от www.margicrystal.bg.

  С приемане на Общите условия Потребителят се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, включително срещу получаването на промоционални оферти и реклами на продукти и услуги, като изпрати писмено съобщение на електронен адрес: office@margicrystal.bg.

  

Върни До Горе